orange aussie dogs

Nest Åsa 2019

Åsa

Major Tom

Nestgegevens

Geboortedatum:
05-05-2019
Aantal reutjes:
2
Aantal teefjes:
4
Moeder:
Åsa
Vader:
Major Tom

17-05-2019 Åsa is op zondag 5 mei bevallen van zes pups. Het ging Åsa allemaal goed af. Een pup is zeer klein en heeft extra zorg nodig om te groeien. Met 160 gram was het de kleinste die wij ooit hebben gekregen. Ook bij Åsa verbaast het je weer wat de natuur mooi in elkaar steekt. De complete bevalling verliep alsof het dagelijks werk was, maar ook voor deze kleine meid geldt dat het haar eerste keer was. Ivy ligt naast haar en dat is toch best een steun lijkt het nu al was het de eerste dagen veelal gegrom naar elkaar toe. Ivy springt af en toe bij wanneer wij het kleine meisje rustig willen laten drinken. Åsa lijkt dat nu wel best te vinden al vond ze het in het begin niet zo leuk.

Het heeft even geduurd alvorens wij de geboortepagina online konden zetten doordat niet iedereen even snel reageerde en wij veel moesten schuiven. Op dit moment is het zelfs nog niet allemaal zeker wie een pup van Åsa gaat krijgen, maar langer wachten wilden wij ook niet.

Zelfs het kleine meisje groet gemiddeld naar gelang haar gewicht, maar het verschil met de broers en zussen en ook de andere nesten is enorm. Wij zijn benieuwd naar haar uiteindelijke eindgewicht.